Nettan

Direktlänk till inlägg 11 juli 2010

Kontroll...

Av Nettan - 11 juli 2010 20:30

Det var länge sen som jag bloggade och inte för att jag inte haft något att skriva om utan för att det är inget jag velat delat med mig av. Nu tänker jag i alla fall berätta om något som jag tycker är jobbigt och det är mitt kontrollbehov. 


Jag har alltid haft ett visst kontrollbehov men det har visat sig mera det senaste 2 året. Ibland kan jag bli arg och ledsen på mig själv när jag inte har kontroll. Jag vill ha kontroll både hemma och på jobbet.


Jag har varit tvungen sista tiden att jobba med att få bort mitt kontrollbehov både privat och på jobbet och jag kan säga att det har tagit mycket kraft, energi och tid. Det är inget man sover bort på en natt utan det är en lång och jobbig process.


Bara de 3 sista veckorna så har jag känt att mitt kontrollbehov har blivit bättre och jag känner mig mer avslappnad. Jag tycker fortfarande det är jobbigt att inte ha kontroll på vissa saker men jag kan bearbeta dem på ett helt annat sätt nu. Det finns dagar då jag önskar att jag visste vad som händer med varför ödsla tid på sånt som tar min energi och som jag inte kan påverka.


Så jag tar en dag i taget och fortsätter att jobba på mitt kontrollbehov. Jag tror inte att det kommer försvinna helt men jag har kommit en bra bit på vägen känner jag.


See you . . .


 
 
Sussi

Sussi

11 juli 2010 21:37

Du har kommit jättelångt! Du har blivit en otroligt stark människa som vet mer och mer vad hon vill :)

Fika låter jättebra. Det är du som är upptagen med jobb så säg till när du kan bara..

Love ya

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nettan - 17 december 2010 22:00

                    

Av Nettan - 8 december 2010 22:03

Jag saknar dessa ord när jag kommer hem till ett tomt hem: Hej! Hur mår du? Hur har din dag varit? Vad ska vi äta? Vad ska vi hitta på att göra i helgen? osv... See you... ...

Av Nettan - 8 december 2010 21:49


    

Av Nettan - 26 november 2010 23:10

        

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se