Nettan

Direktlänk till inlägg 19 mars 2010

Äntligen Midsommar

Av Nettan - 19 mars 2010 21:07

Jag har varit hemma sen i onsdags med täppt näsa och feber. Jag har kollat på ganska mycket filmer under dessa dagar men en av dem skrattade jag högt till.

Kan tillägga att jag tittade själv på denna film  och jag undrar ifall grannarna hörde mig när jag skrattade   .


Den heter Äntligen Midsommar

  


Filmen handlar om fyra par som träffas för att fira midsommar i Trosa. Skärgårdsmiljö. Ett vackert sekelskifteshus på strandtomt, en svensk flagga vajar från en flaggstång framför huset. Vid den lilla träbryggan ligger en segelbåt förtöjd. Det här är skådeplatsen för vännernas årliga midsommarfirande hos Susanne och Emil.
Sillunchen, bastun, femkampen och det nattliga nakenbadet är som vanligt förberett. Vännerna är samlade inklusive långväga amerikanska gästen Sam, Emils skådespelande vän från Staterna. Förväntningarna är delade - Micke ängslas över sin höggravida flickvän och snabbaste vägen till närmaste sjukhus, Eva söker förströelse efter uppbrottet från Patrik och Sam anländer med en bild av den svenska synden. Emils överraskning verkar dessutom kunna lyfta festen till oöverträffade höjder.

 

See you . . .


 
 
Ingen bild

Kjell

21 mars 2010 22:34

Luke Perry!?!
Otippat värre, är hans karriär på upphällningen tro?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nettan - 17 december 2010 22:00

                    

Av Nettan - 8 december 2010 22:03

Jag saknar dessa ord när jag kommer hem till ett tomt hem: Hej! Hur mår du? Hur har din dag varit? Vad ska vi äta? Vad ska vi hitta på att göra i helgen? osv... See you... ...

Av Nettan - 8 december 2010 21:49


    

Av Nettan - 26 november 2010 23:10

        

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se