Nettan

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2010

Usch, fy och blä

Av Nettan - 4 augusti 2010 11:12

Vissa dagar kan jag bara känna att jag skulle vilja vara känslolös och idag är en sådan dag. För lite mer än 1 år tillbaka sen var jag sjukskriven för en krisreaktion för saker som hände i mitt liv just då. Jag kände att jag inte dög till någonting. Jag kände mig ful, värdelös och totalt nere under ytan, djup djup nere under isen. 


Idag mår jag bättre ja det gör jag men vissa dagar mår jag riktigt dåligt (de är inte många som tur är) och då kan jag bli rädd att jag ska gå tillbaka till den tiden då jag mådde som sämst. Den tiden när jag inte ens orkade kliva upp ur sängen. Den tiden då jag grät i stort sett varje dag. Eller när jag fick mina panikattacker, fy det var jobbiga så jobbiga. Men jag ska inte tillåta mig att sjunka så lågt igen. Jag känner oftast när jag är på väg in i denna sinnesstämmning och då gör jag allt för att inte hamna där. Jag vill inte tillbaka dit igen. Vid dessa tillfällen försöker jag intala mig själv om vad jag har för bra saker i mitt liv som tex Linn   min dotter som betyder mest i hela världen, familjen, mina vänner, att jag är bra på så många saker. Jag är bra, jag är bra jag duger som jag är. 


De dagarna jag känner så här är väldigt jobbiga och det tar otroligt mycket kraft att återhämta sig och trycka undan alla dessa känslor som jag har inombords men jag kommer fixa det denna gången med det vet jag. Jag är stark, jag är stark, jag är stark . . .


See you . . .

 
 
Sussi

Sussi

5 augusti 2010 09:14

DU ÄR BÄST!!! :)
Jag finns bara ett telefonsamtal bort. Glöm inte det..

Love you
Kram

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nettan - 17 december 2010 22:00

                    

Av Nettan - 8 december 2010 22:03

Jag saknar dessa ord när jag kommer hem till ett tomt hem: Hej! Hur mår du? Hur har din dag varit? Vad ska vi äta? Vad ska vi hitta på att göra i helgen? osv... See you... ...

Av Nettan - 8 december 2010 21:49


    

Av Nettan - 26 november 2010 23:10

        

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se