Nettan

Senaste inläggen

Av Nettan - 14 juni 2009 19:31

Idag har Linn träffat Molly Sandén samt Lili & Susie när vi var på Media Markt.

Av Nettan - 13 juni 2009 16:58

Här är 2 bilder på Linn hur hon såg ut på skolavslutningen i fredags..


See you...


Av Nettan - 11 juni 2009 15:09

I morgon ska Linn ha sin skolavslutning. Varje år så ska det bestämmas vad man ska ha på sig för man vill vara fin på den speciella dagen. Linn har bestämt sig för denna klänning (se bilden) och ett par rosa klackskor.

Jag tänkte att jag skulle ta med kameran på avslutningen och knäppa lite kort. Tänk att hon ska börja 4:an till hösten. Hon har blivit stor min "lilla" tjej.


See you...

Nu

Av Nettan - 8 juni 2009 17:57

Här skulle jag vilja vara just nu ...

Av Nettan - 5 juni 2009 18:53

Idag har det varit en riktig skitdag. Jag har gråtit hela dagen och undrar vart min självkänsla och mitt självförtroende har tagit vägen. Just nu känner jag mig så jävla svag och jag orkar ingenting.

För en stund sen så ringde Peters son och sa att Linn saknades på ett kalas. JAG GLÖMDE BORT ATT MIN DOTTER SKULLE PÅ KALAS. Vad är jag för en DÅLIG mamma. Hur hunde jag glömma, jag har inte ens köpt någon present för jag GLÖMDE. Detta får inte hända men det hände.

Önskar att denna dag inte fanns.
Av Nettan - 31 maj 2009 22:35

Idag är det mors dag och min underbara dotter Linn firade mig med frukost, presenter och tårta. Kan det bli bättre. Nej det kan det inte. Tack Linn för en underbar dag. Här nedan kan ni se vad jag fick i present (fick en twix också men twixen är redan slut den ligger i magen)


See you...

MC

Av Nettan - 27 maj 2009 14:31

Linns pappa har skaffat en hoj och jag tror att Linn våran dotter är bra sugen på att få åka med. Jag tycker hon är för liten och sen är jag kanske en riktig "hönsmamma" men hon fick i alla fall sitta på den. Hon tyckte det var "bra häftigt".


See you...


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se