Nettan

Senaste inläggen

Av Nettan - 2 februari 2010 21:08

2 timmar på bio och det blev mycket skratt & tårar. För er som gillar Meryl Streep gå och se denna film hon spelar så bra tycker jag och sen är filmen riktigt bra. Nu är det dags för duschen sen sova.


  

Handling:

Jane är mor till tre vuxna barn, äger en blomstrande restaurang i Santa Barbara och har, tio år efter skilsmässan, ett vänskapligt förhållande till sin exmake, advokaten Jake. Men när Jane och Jake reser bort tillsammans för deras sons collegeexamen börjar saker och ting bli komplicerade. En oskyldig måltid tillsammans leder till något ingen av dem hade kunnat förutse – en kärleksaffär. Då Jake är omgift med den mycket yngre Agness har Jane helt plötsligt blivit den andra kvinnan.

Fångad mitt i den pånyttfödda romansen är Adam, en arkitekt som anställts av Jane för att designa om hennes kök. Även Adam läker såren från en skilsmässa men faller snart för Jane. Han inser dock snart att han blivit en del av en inveckladkärlekstriangel.

Bör Jane och Jake försöka gå vidare med sina liv eller kan det vara så att kärleken är ljuvligare vid andra försöket? Det är.. komplicerat.

See you . . .

Av Nettan - 1 februari 2010 19:41

Här är min säng för 2 nätter. Ska snart duscha och sen ska jag krypa ned i sängen och titta på och bara vara. Sååååå skönt det ska bli.


     


See you . . .   

Av Nettan - 1 februari 2010 19:39

Linn och jag var och klippte oss i fredags   . Visst blev vi fina!


    


See you . . .

Av Nettan - 26 januari 2010 19:33

Den 15 september fick jag och mina arbetskamrater till oss att anläggningen vi jobbar på ska stänga. Det känns jobbigt att där jag jobbat sen jag var 16 år ska stänga igen. Jag har jobbat med olika saker där under mina 21,5 år.

Jag började som slaktarlärling och nu jobbar jag på säljavdelningen som säljsamordnare. Jag trivs väldigt bra och känner mig ledsen att det snart är över. Jag sa till en kollega att jag säkert kommer att gråta den dagen jag står där framför mitt toma skrivbord och ska gå ut genom grinden för sista gången. Ja vi får se hur det går.


  


Det är tänkt att vi ska sluta ringa våra kunder vecka 15 och sen flyttas de över till Linköpingskontoret som tar vid och fortsätter att ringa.

Det är mycket att tänka på så att inget faller mellan stolarna som man brukar säga. En del saker som vi gjort i Uppsala har de inte gjort någon annanstans och dessa saker måste vi lämna över till andra.


Jag skrev på min uppsägning den 29/12-2009 och jag var nära till tårar men de kom aldrig och det känns skönt.


Jag har varit till Trygghetsrådet TRR 2 ggr och pratat med min handläggare och han ger mig tips och ideér. Jag har sökt 5 jobb och gått på 2 intervjuer men ingen har anställt mig än och jag säger än för jag ser ljust på framtiden jag kommer att få ett nytt jobb när jag minst anar det jag tänker inte ge upp.


Så nu ska jag blicka framåt och tänka på framtiden och sen får vi se vad den bjuder på. Allt löser sig som jag brukar säga.


See you . . .


Av Nettan - 10 januari 2010 21:35

 

  

See you. . .

Av Nettan - 6 januari 2010 06:29

    

Våran Smirre 


See You . . . .

Av Nettan - 29 december 2009 20:08

  I söndags var jag och Linn ut till mina föräldrar och hälsade på. Solen sken så vackert mellan träden så jag var bara tvungen att gå ut ur bilen och fota lite.

   

   


Här bor min mamma och pappa

   


Väl inne i huset var det så varmt och mysigt med braskamin, tomtar, julgran m.m

 

  


See you . . .

Av Nettan - 23 december 2009 04:43

Inte för mig i alla fall.
Jag får uppsägningspapperna i handen nästa vecka, jag har gjort människor besvikna, jag har fått nej till ett jobb jag sökt.

Ge mig gärna inget mer nu för det orkar jag inte. Jag har gråtit i flera dagar.

Men till er som känner att Julen är en glädjens tid önskar jag GOD JUL.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se