Nettan

Direktlänk till inlägg 13 november 2009

Horoskp Lejonet

Av Nettan - 13 november 2009 16:32

Lejonet 23/7 - 23/8

Dagshoroskop - fredag 13 november

Du får röra på dig en hel del och dina initiativ kommer till användning. Din charm och din aktivitetsnivå garanterar framgång. Du upptäcker att människor är ovanligt lyhörda.

Veckohoroskop - vecka 46

Hemmiljön präglas av stor intensitet just nu, kanske på grund av att det inom familjen råder delade meningar om saker och ting, speciellt frågor kring livsstil. Just nu sluter du dig hellre inom dig själv än att diskutera saker öppet, och du räknar med att få som du vill enbart genom viljestyrka och ren uthållighet. Det gör att du kan vinna maktkamper, men du förlorar samtidigt i popularitet. Mycket lämnas osagt, och när man väl kommunicerar - åtminstone inom familjen - så tenderar situationen att bli än mer förvirrad än tidigare. Detta är sannolikt en mycket bättre tid för meditation och inre privata intressen än för att relatera till andra.

Månadshoroskop - november 2009

Du är inne i en period då din självkänsla är som starkast och du är i stånd att skapa de omständigheter du vill se i ditt liv. Kanske just därför ser du ingen anledning att kompromissa - i synnerhet i förbindelse med familjeangelägenheter. Din fokus är på hemmet och på dina rötter, och du känner en stark drift att sätta din stämpel på området, kanske genom att transformera hemmiljön på något sätt. Det finns säkert mycket du skulle kunna förändra.


En ny epok börjar i förbindelse med partnerskap och nära relationer, och det finns utsikter för en negativ trend att vändas. Långvariga problem verkar därmed kunna läggas till handlingarna. Framtiden för med sig större balans och jämlikhet i dina relationer, och ett av de första områdena du märker av detta på är kommunikationen. Det finns också utsökta nya långsiktiga trender för att lära och undervisa. Här kan du förvänta dig toppkvalitet av andra, och också leverera högkvalitativt arbete själv.


När Solen, som är intimt kopplad till Lejonet, rör sig in i Skytten i november, ljusnar livet och blir ännu roligare. Du får mycket att fira och en extremt kreativ period tar vid, som kan vara upp till ett halvår. Det är också en underbar tid för barn och även för kärleksaffärer, kanske särskilt för att ditt självförtroende kulminerar och livet självt verkar le mot dig. Relationer vid denna tid hör ihop med en expansion av dina personliga horisonter, men även många resor. 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nettan - 17 december 2010 22:00

                    

Av Nettan - 8 december 2010 22:03

Jag saknar dessa ord när jag kommer hem till ett tomt hem: Hej! Hur mår du? Hur har din dag varit? Vad ska vi äta? Vad ska vi hitta på att göra i helgen? osv... See you... ...

Av Nettan - 8 december 2010 21:49


    

Av Nettan - 26 november 2010 23:10

        

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se