Nettan

Alla inlägg under april 2009

Av Nettan - 10 april 2009 18:39

Lejonet är djupt passionerad, den utstrålar sexuellt självförtroende och tar kommando i sängen. Lejonet gillar att utforska sex och vill vara den som bestämmer i relationen. Försök inte underminera Lejonets stora ego, utan framhäv honom/henne istället. Lejon måste vara förtjust i eller fäst vid sin sexpartner för att kunna njuta av akten. Inget annat stjärntecken är så majestetisk och storslagen då det kommer till sex än Lejonet.

Stjärntecken: Lejonet

Datum: 23/7-22/8

Plats i zodiak: Femte

Planet: Solen

Element: Eld

Bra egenskaper Lejonet: Modig, rolig, passionerad och sexig.

Dåliga egenskaper Lejonet: Dominant, otrogen, självisk och risktagande.

Kvalitet: Fast

Polaritet: Positiv

Passar bra med: Väduren, Tvillingarna och Skytten.

Passar dåligt med: Jungfrun, Skorpionen och Fiskarna.


See you...

Av Nettan - 7 april 2009 12:51

I dag är jag hemma och är sjuk. Vakande i natt med 39 graders feber ont i hela kroppen och grät hejdlöst. Det fanns ingen trygg famn att krypa in i och få vara liten som man brukar bli när man är sjuk utan jag låg där ensam och grät.

Nu när klockan är 12,59 så har jag 38 grader och jag hoppas att jag mår bättre i morgon för jag har en hel del jobb som ligger och väntar. Vi får se hur natten blir. Nu ska jag gå och vila en liten stund.


See you...

Av Nettan - 5 april 2009 12:50

Precis nu när jag sitter här kom solen och tittade in genom fönstret. Åh vad jag längtar till sommaren.


Men det var inte det jag skulle berätta om utan om min och Linns dag i går.

Vi var och shoppade loss oss på kläder till henne inte mig. Det var roligt. Linn har fått nya skor, t-shirt, långarmade tröjor, klänningar, kjol, jacka, trosor, byxor, strumpor och en väska. Man kan säga att hon fått en ny garderob. Linn hoppade upp och ned när vi tog alla dessa kläder till kassan hon var så glad. Vi fick ihop allt detta i endast 2 butiker. Kläderna på KappAhl och skorna på Skopunkten.


Efter det bar det av till IKEA och där jag och Linn stämt träff med en av mina bästa vänner Liselott och hennes son Felix.

Vi lämnade Linn och Felix i leklandet och vi tog oss in i myllret och gick omkring och tittade på alla saker man vill ha. Vi hittade till slut till säng- avdelningen och där la vi oss och tittade på TV en stund. Det var skönt med tanke på att IKEA blivit så stort.

Vi tvingade oss upp efter en stund och fortsatte. Tiden går fort när man har roligt så vi var tvungna att hämta barnen innan vi ens var färdiga med vårat tittade. Vi käkade korv och glass och satt och pratade en stund men sen var det dags för mig och Linn att åka till Skyttorp.


I Skyttorp väntade min kustin Tobias för han har fyllt hela 18 år. Där vart det fika med släkten.  Kul att se dem igen det är alltid lika trevligt.


Efter det bar det hemåt och där väntade tomheten. Tomheten som jag hatar. Linn gick ut och lekte med en kompis. Jag vart rastlös så jag satte igång att städa skåp och tvätta och städa. Min mobil ringde och det var en kompis (Linneá) som frågade vad jag gjorde. (Jag hade ringt henne tidigare och pratat in på hennes mobilsvar.) Jag sa som det var att jag var otroligt rastlös och jag frågade om hon ville komma över och fika. Hon sa ja det kan jag göra och hon kom vid 19,30. Det var så skönt att slippa vara ensam i går kväll för jag kände mig verkligen ensam i går.


Sammafattningvis var det en fullspeckad dag men det blev en väldigt bra och trevlig dag/kväll.


Jag vill avsluta med att säga att jag är väldigt tacksam att jag har så många vänner som ställer upp på mig. Jag hoppas att ni vet att jag uppskattar er för att ni alltid finns där för mig och allra helst nu när jag haft det väldigt jobbigt sen november 2008. Jag älskar er ni vet vilka ni är.


See you...


Av Nettan - 2 april 2009 02:14

Först har man svårt att somna och när man väl gjort det så vaknar man 2 timmar senare av att man gråter hejdlöst.

Varför?  Jag vet faktiskt inte ens själv varför. Jag har i och för sig väldigt ont i magen och mår allmänt dåligt.

Jag har mycket på jobbet just nu och jag har svårt att koncentrera mig har jag märkt. Jag är nog stressad. Bara jag hinner i kapp på jobbet kommer det nog att ge sig. 

Önskar att det var fredag, Linn kommer hem då och jag SAKNAR henne min lilla ängel. När hon kommer hem på fredag ska vi åka till en kompis och spela spel och umgås. Ser verkligen fram emot det. 

Nu ska jag försöka sova igen.


See you... 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se