Nettan

Direktlänk till inlägg 14 april 2009

Råttan

Av Nettan - 14 april 2009 17:00

February 15 1972 ~ February 2 1973 : Water Rat


Råttor är både charmerande och aggressiva. De förefaller på ytan vara lugna och samlade men är under skinnet osäkra och nervösa. Råttor är hårt arbetande och vet hur man skall spara för att ha något kvar. De är aldrig utan beundrare då de har en dragningskraft. De har en ljus och glad personlighet och detta skapar en stor bekantskapskrets. De älskar fester och andra sammankomster med många personer. De tycker om exklusiva klubbar och föreningar där de kan umgås med likasinnade. De är extroverta och bryr sig om andra. Råttor tar god hand om sina nära och kära.


Råttor älskar pengar och kan göra mycket för att få dem. Det är en svår uppgift att ta ifrån en råtta hans pengar. Trots detta kan råttor vara mycket generösa mot sina nära och kära och släkten är alltid välkommen. De tycker om att hålla välståndet inom familjen. Råttor är definitivt smarta. Med alla dessa människor runt sig ser råttan till att det händer något. Råttan kan sätta dem i arbete med vad som helst. Råttor vet hur man döljer sina egna hemligheter men har en förkärlek för att försöka lista ut andras hemligheter för att försöka vinna något på det.


Det är lätt att se när en råtta är upprörd. De blir irriterade och nervösa. Råttor har svårt att säga nej till ett lågpriserbjudande. De köper ofta saker som de inte behöver och sparar på allt de kan. Souvenirer och personliga saker är lagrade överallt i en råttas hem.


Då det ligger i en råttas natur att veta allt om alla blir de ofta bra författare. De har ett bra minne och en förmåga att formulera sig. Råttor kan bli framgångsrika i det mesta de försöker sig på. De har lätt för att ställa in sig för de yttre omständigheterna. De anpassar sig väl. De är i sitt esse när det är kris och är stora problemlösare. Deras intuition är stor och de är alltid öppna för nya möjligheter. De har ett inbyggt varningssystem så att de inte skall hamna i svårigheter. De brukar kunna se om det är för riskabelt för dem.


En av råttans största problem är att de försöker att göra för mycket på en gång. De splittrar ofta sin energi och får därmed inget gjort. När de väl har lärt sig att avsluta vad de har startat finns det inget som stoppar deras karriär. Råttor måste också se upp för sin egenskap att falla för erbjudanden och lockelser. I dessa områden kan deras bedömande lätt bli fel. De har lätt för att bli för giriga och då kommer de att gå på pumpen kanske både en gång och två.


Råttor har stor respekt för sina föräldrar och för över detta på sina barn. De älskar sitt hem. Familjelivet är väldigt viktigt för dem. Råttor födda på kvällen eller natten brukar oftast bli de mest jäktade.  Råttor lär mycket och börjar göra detta tidigt. De läser mycket .


Berömda råttor - Platon, Tolstoj, Shakespeare, Mozart,  Washington, Truman Capote


Källa: http://www.euroasiasoftware.com  
 
Sussi

Sussi

14 april 2009 19:02

ja du.. Det är du och gubbarna längst ner hihi

Kram

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nettan - 17 december 2010 22:00

                    

Av Nettan - 8 december 2010 22:03

Jag saknar dessa ord när jag kommer hem till ett tomt hem: Hej! Hur mår du? Hur har din dag varit? Vad ska vi äta? Vad ska vi hitta på att göra i helgen? osv... See you... ...

Av Nettan - 8 december 2010 21:49


    

Av Nettan - 26 november 2010 23:10

        

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se