Nettan

Alla inlägg under mars 2009

Av Nettan - 16 mars 2009 18:14

Jag kom till jobbet som vanligt vid 07,00. Min dotter Linn (10år) ringde vid 07,30 och berättade att hon glömt mobil och nycklar hemma. Jag frågade om det gick bra att vara kvar på fritis till 16,30 då jag kommer hem men det var tveksamt. Jag frågade henne om hon kollat alla fickor i fall hon missat något. Hon hade kollat men inte hittat dem. Vi bestämmde att jag kommer på lunchen och lämnar nyckel och mobil.

Hann det gå 3 min så ringer hon igen och säger att hon följer med en skolkamrat hem i stället. Bra tänkte jag för jag är överhopad med jobb.

Klockan blir 10,15 så ringer hon igen och säger att hon vill ha mobil och nyckel i alla fall. Så jag sätter mig i bilen stressad som jag är och in hemma  och kollar men hittar inte mobilen så jag ringer till hennes mobil och singnalerna går fram men jag hör ingen ringsignal. Nä inte här tänkte jag. Hon har väl glömt dem hos Peter (hennes pappa) tänkte jag, så in i bilen igen och åkte dit och letar och ringer hennes mobil igen men ingen mobil där. SUCK.

I väg till skolan och ställer mig i kapprummet och ringer hennes mobil igen och vad tror ni jo det ringer i hennes jacka. Jag är smått arg och irreterad just då. Knackar på dörren till klassrummet och frågar om jag kan få låna Linn i 2 minuter och det går bra. Kan säga att hon skämdes när jag berättade var mobil och nycklar låg. Jag vet att det inte var meningen och jag hoppas hon lärt sig att man måste kolla ALLA fickor på en jacka innan man ringer och saknar sina saker.

Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa min bok och njuta av tillvaron.

Av Nettan - 15 mars 2009 13:09

Den 15 januari fick jag tillgång till min nya lägenhet och jag har köpt ny soffa, soffbord, tv-bänk m.m. För 1.5 vecka sen kom äntligen gardinerna upp och nu känner jag att allt är klart och jag känner att jag är hemma och jag måste säga att jag trivs så bra i denna lägenhet. Här kommer 2 bilder på vardagsrummet.


Till slut säger jag Grattis till en av mina bästa vänner för det är hennes födelsedag idag. Hipp Hipp Hurra för dig

Av Nettan - 12 mars 2009 17:55

Idag när jag kom hem från jobbet var min tanke att jag skulle slappna av framför tv:n. När jag väl satt där kom jag att tänka på alla sladdar som ligger på golvet längst väggen. Och för de som vet hur jag är så kan jag inte låta dessa sladdar vara längre så nu har jag börjat mitt arbete att sätta fast alla sladdar. Hoppas att det inte tar hela kvällen. När allt är klart då kommer jag bara tycka det är skönt att det är gjort.


See you...


Av Nettan - 7 mars 2009 03:19

En vän till mig vann biljetter till Rosa Bandet Galan 2008. Vi åkte dit och hade en riktigt rolig kväll. Det var mycket kändisar där och jag passade på att knäppa några kort på en del av dem.


När EMD var med i Melodifestivalen i år så hade Linn (Min dotter) en kompis här hemma och när hon såg EMD på tv:n så berättade jag för Ida som hon heter att jag har kort på dem och att jag träffat dem. De stora ögonen som Ida fick har jag aldrig sett och så sa hon: Nä, har du träffat dem vad orättvist det är mina idoler. Så här är en av bilderna som jag tog på galan.


Vilka tjejerna på bilden är har jag ingen aning om.

Vi syns


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se